Quin es el missatge que més t'ha agradat

divendres, 6 de maig del 2011

Camiseta amb leds

Aquest projecte consta en el llibre de conputacion fisica anomenat en un altre misatge. Aquest projecte va ser dut a terme en l'academia de informatica MARF de Mataró fet per mi i un altre alumne el qual em va ajudar en el muntatge. La camiseta porta cossits uns quants leds amb les seves resistencies i un lilypad amb la seva font d'alimentació. Lilypad es un arduino més petit especial per a treballs com aquest.

Este proyecto consta en el libro de conputacion fisica denominado en otro misatge. Este proyecto fue llevado a cabo en el academia de informatica MARF de Mataró hecho por mí y otro alumno el cual me ayudó en el montaje. La camiseta puerta cosidos un par de leds con sus resistencies y un lilypad con su fuente de alimentación. Lilypad es un arduino más pequeño especial para trabajos como este.

This project features in the book of  conputacion fisica called in another message. This project was carried out in the academy of computer called MARF of  Mataró fact for me and another student which helped me in the setting. The t-shirt door tubs a few leds with his resistance and a lilypad with his source of diet. Lilypad arduino smaller special for works how this
Aqui teniu una foto del que es lilypad
Aqui teneis una foto de lo que es lilypad
Here there is a photo of what is lilypad


1 comentari: