Quin es el missatge que més t'ha agradat

dimecres, 20 d’abril del 2011

Processing

Processing

Processing és un llenguatge de programació i entorn de desenvolupament integrat de codi obert basat en Java, de fàcil utilització, i que serveix com a mitjà per a l'ensenyament i producció de projectes multimèdia i interactius de disseny digital. A més és una eina que es pot connectar mitjançant diverses formes com llibreries amb arduino i així combinar els dos programes per a un ús millor.
 
Processing 

Processing es un lenguaje de programación y entorno de desarrollo integrado de código abierto basado en Java, de fácil utilización, y que sirve como medio para la enseñanza y producción de proyectos multimedia e interactivos de diseño digital. Ademas es una herramienta que se puede conectar mediante varias formas como librerias con arduino y así convinar los dos programas para un uso mejor. 

Processing

Processing is a programming language and integrated development environment based on Java open source, easy to use, and serves as a medium for teaching and producing multimedia projects and interactive digital design. Also is a tool that can be connected through various ways and libraries with Arduino and agreed the two programs to better use.

Aqui us deixo el link perque us descarregeu el programa les llibreries i sapigueu el seu llenguatge:


Hem tingut alguns problemes amb aquest missatge disculpeu les molesties

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada